Klantenservice

Garantie

Ondanks al onze goede zorgen kan het voorkomen dat u een product niet in de juiste staat heeft ontvangen. Wanneer dit het geval is, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van uw product doen wij dit door vervanging, reparatie of eventueel terugbetaling. Daarnaast gelden voor bepaalde producten een fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt afgegeven door de fabrikant of importeur. De termijn en voorwaarden van eventuele fabrieksgarantie vindt u in de meegeleverde documentatie van de fabrikant.

Is uw product binnen 30 kalenderdagen defect, meldt dit dan direct bij Educatieve Spelen via ons contactformulier en omschrijf duidelijk het gebrek. Na ontvangst van uw melding zullen wij met u contact opnemen om samen met u naar een goede oplossing toe te werken.
Wanneer het product kapot gaat na 30 kalenderdagen dan zijn wij u ook graag van dienst.
Het defecte product kunt u hier aanmelden. Na ontvangst van uw melding zullen we met u contact opnemen om samen met u te bekijken of het defecte product nog te repareren is en of deze reparatie binnen de (fabrieks)garantie valt.
Als de garantietermijn nog niet is verlopen en na onderzoek blijkt dat het product gebrekkig is en de normale gebruiksduur nog niet is verstreken, dan wordt het product gerepareerd of vervangen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. 
Als de garantietermijn is verlopen zullen de kosten voor reparatie voor uw rekening zijn. We zullen u hiervan op de hoogte stellen alvorens over te gaan op reparatie.
De consument draagt het risico en de kosten voor de retourzending. Wij adviseren u daarom om het pakket eventueel aangetekend te versturen en het verzendbewijs goed te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.

Wanneer geldt de garantie niet?
Heeft u het product normaal gebruikt en is het versleten? Heeft u het product niet gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing? U maakt geen aanspraak op gratis reparatie of vervanging van een defect product wanneer:
- blijkt dat het product oneigenlijk is gebruikt of het defect is ontstaan doordat de verwachte levensduur (afhankelijk van het artikel en de prijs) bij normaal gebruik is verstreken;
- het product is gevallen, of wanneer het defect een gevolg is van stoot- of waterschade.

Garantie op installatiekosten
De garantie op installatiekosten bedraagt 1 jaar.

Kempisch Handelshuis
Naaldakker 9
5094HC Lage Mierde
Telefoon 06-33 10 00 82
info@educatievespelen.nl
KvK 54915872
BTW nr NL001766762B37

© Copyright van Zon Internet

Educatieve Spelen is onderdeel van: