Educatieve Spelen

Educatieve Spelen

  • home
  • educatieve spelen

Educatieve spelen

Maak de ondergrond mooi 
Steeds maar kijken op vervelende, donkere oppervlaktes of steeds maar weer opnieuw met betonverf spelletjes opknappen, geeft weinig voldoening aan het leven. Door het gebruik van de thermoplastische pleinspelen gebruikt u kleuren en vormen om de speelpleinen permanent mooier en specialer te maken. Het brengt oplossingen voor persoonlijke ontwerpen, logo's. spellen en vele andere toepassingen. Wij gaan verder dan uw verbeelding! De pleinspelen zijn uiterst geschikt op speelplaatsen, zowel bij scholen als openbare pleinen. Waarom zou u de kinderen niet betrekken bij het creatieve ontwerp?

Flexibel en duurzaam 
Kleine details en ronde vormen zijn mogelijk met de flexibele pleinspelen. Ondanks de geringe dikte is dit een duurzame oplossing voor het decoreren van de ondergrond, waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Logo's en symbolen
Merk en logo's zijn belangrijke parameters voor bedrijven, organisaties en instellingen. Het thermoplastisch materiaal biedt u een aparte benadering om uw parkeerplaats of uw entree te benutten. Gebruik uw logo of symbool om uw klanten en gasten te verwelkomen en tegelijkertijd uw merk/logo te promoten.
Door uw parkeerplaats of uw entree hiermee te verfraaien wordt de boodschap al duidelijk, nog voordat het gebouw wordt betreden.

Decoratieve gedachten
Thermoplastische pleinspelen/materialen biedt u de mogelijkheid om openbare ruimtes anders in te richten en de omgeving op te frissen.
Houdt bij het ontwerpen van parkeerplaatsen, openbare pleinen en ruimtes rond nieuwe flatgebouwen rekening met de eindeloze mogelijkheden die wij u leveren met onze pleinspelen. Of gebruik al bewegwijzering om toeristen rond te leiden in uw stad.
meer info  >>>

Kempisch Handelshuis
Naaldakker 9
5094HC Lage Mierde
Telefoon 06-33 10 00 82
info@educatievespelen.nl
KvK 54915872
BTW nr NL001766762B37

© Copyright van Zon Internet

Educatieve Spelen is onderdeel van: